Predare Online Limba Germana

De către Corina Serban
0
(0)
0 532
80 ron
1 anul trecut

Căutați un tutore de limba germană prietenos și experimentat? Vesti bune!

Sunt încântata să ofer serviciile mele de predare în limba germană pentru elevi si studenti de toate vârstele și nivelurile de competență. Cu peste 2 ani de experiență în predare, am o înțelegere profundă a ceea ce este necesar pentru a ajuta elevii să atingă obiectivele lor de învățare a limbii.

Fie că vă pregătiți pentru examenele DELF sau Goethe, sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de vorbire în limba germană de zi cu zi, sunt aici să vă ajut. Având experiența de a trăi în Germania de 4 ani, am dobândit o bogată cunoaștere și înțelegere a limbii, culturii și societății.

Stilul meu de predare este adaptat nevoilor fiecărui elev, cu accent pe crearea unui mediu de învățare relaxat și plăcut. Cred că învățarea limbilor străine ar trebui să fie captivantă, distractivă și recompensatoare, și încerc să fac fiecare lecție atât productivă, cât și plăcută.

Deci, dacă sunteți pregătit să vă îmbunătățiți abilitățile de limba germană, să începem! Contactați-mă astăzi pentru a programa prima lecție.

Pretul este de 80 de RON / 60 minute sau 120 RON / 90 minute.
Prima sedinta de 30 de minute este gratuita.

Locația profesorului

Nu sunt recenzii!

Nu sunt comentarii pentru această lecție. Fiți primul carevalăsa un comentariu!

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.