Politica de confidențialitate

În conformitate cu prevederile art. 12-18 ale Legii privind protecţia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011, subiectul datelor cu caracter personal dispune de dreptul de informare, dreptul de acces la datele cu caracter personal, dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opoziţie al subiectului datelor cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de acces la justiţie.


A. Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne străduim să o protejăm. Politica de confidențialitate descrie procedura de procesare a informațiilor personale.

Consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor în conformitate cu termenii acestei Politici atunci când vizitați pentru prima dată site-ul nostru ne permite să folosim cookie-uri de fiecare dată când vizitați site-ul nostru.

B. Colectarea informațiilor personale

Următoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi colectate, stocate și utilizate:

informații despre computerul dvs., inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și sistemul de operare;

informații despre vizitele dvs. și utilizarea acestui site, inclusiv sursa linkurilor, durata vizitelor, vizualizările de pagini și căile de navigare pe site;

informații precum adresa dvs. de e-mail pe care o introduceți atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru;

informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe site-ul nostru, de exemplu, numele dvs., fotografiile de profil, sexul, ziua de naștere, starea relației, interesele și hobby-urile, informații despre educație și angajare;

informații precum numele și adresa dvs. de e-mail pe care le introduceți pentru a configura un abonament la e-mailurile și/sau newsletter-ul nostru;

informațiile pe care le introduceți atunci când utilizați serviciile de pe site-ul nostru;

informațiile care sunt generate atunci când utilizați site-ul nostru, inclusiv când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați;

informații referitoare la tot ce cumperi, serviciile pe care le utilizați, sau tranzacțiile pe care le face prin site-ul nostru, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, și detaliile cardului de credit;

informațiile pe care le postați pe site-ul nostru cu intenția de a le publica pe Internet, care includ numele dvs. de utilizator, fotografiile de profil și conținutul mesajelor DVS;

informațiile conținute în orice Comunicări pe care ni le trimiteți prin e-mail sau prin intermediul site-ului nostru web, inclusiv conținut și metadate;

orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Înainte de a ne dezvălui informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoane atât pentru a dezvălui, cât și pentru a procesa aceste informații personale în conformitate cu această Politică

C. Utilizarea informațiilor personale

Informațiile personale furnizate prin intermediul site-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate în această politică sau pe paginile relevante ale site-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale în următoarele scopuri:

administrarea site-ului și a afacerii noastre;

personalizați site - ul nostru pentru dvs.;

oferindu-vă posibilitatea de a utiliza Serviciile disponibile pe site-ul nostru;

trimiterea produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru;

livrarea serviciilor achiziționate prin intermediul site-ului nostru;

trimiterea de declarații, facturi și mementouri de plată, precum și colectarea plăților de la dvs.;

trimiterea de mesaje comerciale non-piață;

trimiterea notificărilor prin e-mail pe care le-ați solicitat în mod specific;

trimiterea buletinului informativ prin e-mail, în cazul în care v-ați dat acordul (vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment);

trimiterea de mesaje de marketing privind nostru de afaceri sau de afaceri ale terțelor părți atent selecționate, care credem că ar putea fi de interes pentru tine, prin e-mail sau, dacă aveți în mod specific de acord, prin e-mail sau o tehnologie similara (ne puteti informa in orice moment daca nu mai ai nevoie de mesaje de marketing);

furnizarea de informații statistice despre utilizatorii noștri către terțe părți (dar aceste terțe părți nu vor putea identifica niciun utilizator individual din aceste informații);

gestionarea cererilor și reclamațiilor făcute de sau despre dvs. în legătură cu site-ul nostru;

asigurarea securității site-ului nostru și prevenirea fraudelor;

verificarea conformității cu Termenii și condițiile care guvernează utilizarea site-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor personale trimise prin intermediul site-ului nostru de servicii de mesaje personale);

în alte scopuri.

Dacă furnizați informații personale pentru publicare pe site-ul nostru, vom publica și utiliza în alt mod aceste informații în conformitate cu licența pe care ne-o furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a restricționa publicarea informațiilor dvs. pe site-ul nostru și pot fi ajustate utilizând controalele de Confidențialitate de pe site.

Nu vom furniza, fără consimțământul dvs. explicit, informațiile dvs. personale niciunei terțe părți pentru marketingul direct al acesteia sau al oricărei alte terțe părți.

D. Divulgarea informațiilor personale

Putem dezvălui informațiile dvs. personale către oricare dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consultanții profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri, dacă este necesar în scopurile stabilite în această Politică.

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al companiei noastre în măsura în care este necesar în mod rezonabil pentru scopurile stabilite în această Politică.

Este posibil să dezvăluim informațiile dvs. personale:

în măsura prevăzută de lege;

în legătură cu orice procedură juridică în curs sau anticipată;

pentru a stabili, exercita sau proteja drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane pentru a preveni frauda și a reduce riscul de credit);

cumpărătorului (sau potențialului cumpărător) al oricărei afaceri sau active pe care o vindem (sau intenționăm să o vindem);

oricărei persoane care, în opinia noastră rezonabilă, poate solicita unei instanțe sau unei alte autorități competente divulgarea unor astfel de informații personale, dacă, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate poate ordona în mod rezonabil divulgarea unor astfel de informații personale.

Cu excepția celor prevăzute în această Politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale unor terțe părți.

E. Transmiterea internațională a datelor

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, procesate și transferate între orice țară în care ne desfășurăm activitatea, astfel încât să putem utiliza informațiile în conformitate cu această Politică.

Informațiile pe care le colectăm pot fi transferate în următoarele țări care nu au legi privind protecția datelor similare cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.

Informațiile personale pe care le postați pe site-ul nostru sau pe care le furnizați pentru publicare pe site-ul nostru pot fi accesibile prin Internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a acestor informații de către alții.

Sunteți de acord în mod expres cu transferul informațiilor personale descrise în această secțiune F.

F. Păstrarea informațiilor personale

Secțiunea G stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ne ajuta să ne conformăm obligațiilor legale privind stocarea și ștergerea informațiilor personale.

Informațiile personale pe care le procesăm în orice scop sau scopuri nu ar trebui să fie stocate mai mult decât este necesar pentru acest scop sau pentru aceste scopuri.

Fără a aduce atingere altor prevederi ale acestei secțiuni G, reținem documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

în măsura prevăzută de lege;

dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice litigiu actual sau viitor;

pentru a stabili, exercita sau proteja drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane pentru a preveni frauda și a reduce riscul de credit).

G. Securitatea informațiilor dvs. personale

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le furnizați pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și protejate prin firewall).

Toate tranzacțiile financiare electronice efectuate prin intermediul site-ului nostru web vor fi protejate prin tehnologia de criptare.

Recunoașteți că transmiterea informațiilor prin Internet este în mod inerent nesigură și nu putem garanta securitatea datelor transmise prin Internet.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru a accesa site-ul nostru; nu vă vom solicita o parolă (cu excepția cazului în care vă conectați la site-ul nostru).

H. Modificări

Este posibil să actualizăm această politică din când în când prin publicarea unei noi versiuni pe site-ul nostru web. Ar trebui să verificați periodic această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare a acestei Politici. Vă putem notifica despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau printr-un sistem de mesaje personale de pe site-ul nostru web.

I. Drepturile dumneavoastră

Ne puteți instrui să vă furnizăm orice informații personale pe care le deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va fi supusă următoarelor condiții:

plata taxei (poate fi calculată individual, dar nu mai mult de 50 USD);

furnizarea unei dovezi relevante a identității dvs. (de obicei acceptăm o fotocopie a pașaportului dvs. certificată de un notar, plus factura de utilitate originală cu adresa dvs. curentă).

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți instrui în orice moment să nu procesăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei, fie sunteți de acord în mod explicit că folosim informațiile dvs. personale în scopuri de marketing, fie vă oferim posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

J. Site-uri terțe părți

Site-ul nostru conține hyperlink-uri și informații despre site-uri terțe. nu controlăm și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

K. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie corectate sau actualizate.

L. Cookie-Uri

Site-ul nostru utilizează cookie-uri. Un cookie este un fișier care conține un identificator (un șir de Litere și numere) care este trimis de un server web către un browser web și salvat de browser. ID-ul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de la server. Cookie-urile pot fi "permanente" sau "de sesiune": cookie-urile permanente sunt stocate de browser-ul web și rămân valabile până la data expirării lor, dacă utilizatorul nu le-a șters înainte de data expirării; cookie-urile de sesiune, pe de altă parte, expiră la sfârșitul sesiunii utilizatorului atunci când browserul web este închis. Cookie-urile nu conțin, de obicei, nicio informație care identifică utilizatorul, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute din cookie-uri. Utilizăm atât cookie-uri de sesiune, cât și cookie-uri persistente pe site-ul nostru web.

Mai jos sunt numele cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru și scopurile pentru care sunt utilizate:

utilizăm Google Analytics și Adwords pe site-ul nostru pentru a recunoaște computerul atunci când un utilizator vizitează site-ul / pentru a urmări utilizatorii în timp ce se deplasează pe site / pentru a vă permite să utilizați coșul de cumpărături de pe site / pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului / pentru a analiza utilizarea site-ului / pentru a administra site-ul / pentru a preveni frauda și;

Majoritatea browserelor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri, de exemplu:

in Internet Explorer (versiunea 10), puteti bloca cookie-urile utilizand setarile de suprascriere a procesarii cookie-urilor facand click pe "Tools", "Internet Options", "Privacy", iar apoi pe "Advanced Settings";

în Firefox (versiunea 24), puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe "Instrumente", "Opțiuni", "confidențialitate", selectând "utilizați setările personalizate pentru istoric" din meniul derulant și debifând "acceptați cookie-urile de pe site-uri";

în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul "Setări și gestionare" și făcând clic pe "Setări", "Afișați setări avansate" și "Setări Conținut", apoi selectând "blocați site-urile de la instalarea oricăror date" sub rubrica "cookie-uri".

Blocarea tuturor cookie-urilor va afecta negativ gradul de utilizare al multor site-uri. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile site-ului nostru web.

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computerul dvs., de exemplu:

în Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual cookie-urile (instrucțiuni pentru aceasta pot fi găsite pe pagină http://support.microsoft.com/kb/278835 );

în Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe "Instrumente", "Opțiuni" și "confidențialitate", apoi selectând "utilizați setările personalizate pentru istoric", făcând clic pe "Afișați cookie-urile" și apoi pe "ștergeți toate cookie-urile";

În Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul "Setări și gestionare" și făcând clic pe "Setări", "Afișați setări avansate" și "ștergeți datele de navigare", apoi selectând "ștergeți cookie-urile și alte date despre site și plugin" înainte de a face clic pe "ștergeți datele de navigare".

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.