Engleza Online

De către Evelyne
0
(0)
1 506
2 ani în urmă

Utilizarea tehnologiilor noi în educație joacă un rol semnificativ în procesul educațional. Aceasta nu este doar o opțiune, ci are caracter de obligativitate în dezvoltarea și formarea celor patru compețente în studierea unei limbi străine. Resursele digitale sunt utilizate din plin cât la orele online atât și la cele off-line.

Pentru cursurile în format online, cursanții vor asigura o conexiune bună la rețelei internet și vor garanta prezența active la ore.

Metodologia orelor urmărește dobândirea în cel mai scurt timp a capacității folosirii coerente a limbii străine studiate. Scopul final este abilitatea cursantului de a folosi cu ușurință limba studiată în viața curenta, în viata profesională, publică sau personală.

Orele individuale sau de grup urmăresc dezvoltarea tuturor celor cinci deprinderi lingvistice de baza conform Cadrului European de Referință pentru Limbi (ințelegerea unui discurs oral; ințelegerea unui text scris; fluență în conversație; producerea unui discurs oral; exprimarea în scris), dar insistă pe cea potrivită scopurilor companiei. Scopul final este folosirea activa a limbii in situatii reale.

 Metodele sunt interactive și se bazează pe materiale de ultima ora, inclusiv pentru limbajele specializate, tipărite de mari edituri occidentale specializate.

https://www.facebook.com/evelia.gorobet 

 

Locația profesorului

Nu sunt recenzii!

Nu sunt comentarii pentru această lecție. Fiți primul carevalăsa un comentariu!

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.